Loading...

Body Shop

Home / Body Shop
Project Details

Agency:Exposure

Client:The Body Shop

Account Manager:Patrick O’Donnell

Project Manager:Franck Tetu

Venue:Old Sorting Office, Holborn

12
Techs on site
4
Large Screens
7
Event Spaces
320
square metres of astro turf

1. THE BRIEF

Divide the entire space into multiple spaces and kit each area out with all the technical requirements from lighting to audio visual support. Working with Exposure to create the most magnificent space we could, the project was a 3-day build and took 13 of our best men and women to complete.

2. THE PREFACE

Little touches that added to the experience were things like our multi-channel wireless headphone kits which played soothing sound bites of whales and forests, or a world famous motivational speaker.

3. THE EVENT

A journey was created to take the consumer on a tour of the product ranges under the theme of Nature and Summer Party. On arrival you watched imagery of the new advertising campaign and then went on a journey through six themed experiences to the party at the end. Each room had experiences for all the 5 senses and allowed for the products to be demonstrated.

Perception provided Large and Small Screen Projection, Video Control, Lighting intelligent and Generic and Audio systems zoned per experience and a final live Dj system for the end party. Full technical support was on hand throughout to produce all aspects on the brief.

4. THE FEEDBACK

We made full and ultimate use of the space and the client was delighted with the results.



 Previous  All works Next